september 14, 2016

Over Michiel

Wat kan ik voor je betekenen?

Het belangrijkste dat ik meeneem in een project ben ik zelf. Je krijgt een bassist die meewerkt en meedenkt. Ik sta er om bij te dragen aan jullie project en leg daarbij een solide basis.
In de afgelopen jaren heb ik aan vele en heel diverse projecten mogen bijdragen. Wat ik steeds terug hoor na projecten is dat het werken met professionele muzikanten, zowel met combo-concept of mij alleen, de uitvoering naar een hoger plan heeft getrokken.

Zowel het werken met door het project aangeleverde partijen als het door mij uit laten werken van de baslijn behoort tot de mogelijkheden. In overleg met de dirigent of muzikaal leider kijk ik hoe mijn bijdrage het project het beste kan ondersteunen.

Ik heb beschikking over een professioneel en breed instrumentarium met bijbehorende apparatuur. Hiermee kan ik ook voor jullie project de juiste sound vinden.
Denk hierbij aan 4 en 5 snarige basgitaren, jazz en precision, fretless, contrabas en indien nodig zelfs een ukelele. Ook versterkers, effectpedalen en eigen in-ear monitoring heb ik tot mijn beschikking.

Projectbassist: begeleiding voor solisten, koren, orkesten, theater- en musicalproducties

Wanneer er een uitvoering in de planning staat, wordt er niet altijd stilgestaan bij de muzikale begeleiding of er wordt naar een orkestband gegrepen. Zo zonde, want niks maakt meer sfeer dan live muziek!

Gelukkig is daar een oplossing voor. Via combo-concept kan ik samen met een volledig combo worden ingehuurd om de muzikale ondersteuning van een uitvoering vorm te geven.

Vaak is dit niet veel duurder dan een orkestband en het zorgt gegarandeerd voor een onvergetelijke show. Ook kan ik als bassist worden ingehuurd om een bestaand combo te ondersteunen.