En-canto stond op 12 juli in La Bonbonnière te Maastricht

Tijdens de traditionele zomerconcertreeks van het orkest van Andre Rieu in Maastricht is er op muzikaal vlak meer te beleven in Maastricht.

Zo heeft Laura Engel, ondanks haar drukke schema als zangeres van zijn orkest,  met haar band Encanto een schitterend concert gegeven in La Bonbonnière te Maastricht.

Muziek die je tegemoet snelt uit het Zuiden, als een lichte bries die je verrast en verwarmt, tijdloos, stralend en vol onverwachte kleuren. Laura Engel, de Chileens-Nederlandse klassieke sopraan die met André Rieu de wereld over trekt, communiceert vanuit haar hart. Klassiek geschoold, internationaal gevormd en intercontinentaal gevoed, staat Laura voor verbinding.

Haar passie, haar veelzijdigheid en kwaliteit in genres van pop tot klassiek, nemen je mee naar een wereld waar alles mogelijk is. Waar cultuur, taal of genre de middelen zijn om te verbinden, je grenzen te verleggen en je even te betoveren.

Samen met de bandleden, die stuk voor stuk naam hebben gemaakt in diverse muziekstijlen, gaan ze de uitdaging aan om ook hun grenzen naar elkaar toen te verleggen en zo de verschillende elementen samen te brengen in de muziek die de wereld laat zien zoals die zou kunnen zijn.